Forestilling med tidligere studenter

Denne uken ser studentene forestillingen Firkantskogen av Ompaniet på Dansens Hus. Ompaniet består av tidligere studenter ved Skolen for Samtidsdans, Ida Frømyr Borgen, Hanne Frostad Håkonsen og Maaike Croles Fitjar. Forestillingen Firkantskogen ble først utviklet som et målgruppeprosjekt under studiene ved Skolen for Samtidsdans, og er senere co-produsert av Rom for Dans.

Firkantskogen er en fantasifull danseforestilling for de aller yngste. Scenerommets utforming legger til rette for nære møter mellom utøvere og publikum; store og små. Et blått teppe bølger seg gjennom rommet, og munner ut i et mykt, grønt putelandskap. Dansernes nysgjerrige lekenhet inviterer til undring hos både barn og voksne, og avslutningsvis inviteres alle til å utforske Firkantskogen.

Om noen uker deltar studentene på workshop med Ompaniet, om det å jobbe med barn og unge som en målgruppe.

Foto: Christian Krohn